Monday, 5 March 2012

Honeymoon di mana?

Salam n Hai... 

Lame sudah tak post entry... 
Saya sangat malas.. saya sangat sebok kat sekolah... 
Sejak kene pegang jawatan baru, memang keje sangat banyak...
 stress betul.. 
Sepanjang bulan Feb apa2 persiapan pun saya tak buat...
 haishhhhhh sabo jelah... 
Nampaknya bulan nie saya kene qada' balik... hehe 

 Sekarang saya ngan F sedang gigih mencari tempat honeymoon.... 
kawen pun blom tapi itu yang kami sebokkan... hehe 
Buat persiapan malas plak.. 
Sekarang Airasia tengah buat promosi tiket flight+hotel... (Klik Sini
Ape lagi cepat gi serbu ramai ramai... 
kami decide nak pegi Sabah... Sabah banyak tempat menarik..
 tu jer yang mampu... xde la Paris bagai... hehe...


Pakej yang kami ambik tu 4D3N total lima ratus lebih jer
untuk 2 org... untuk tiket flight n hotel.. murah tak?
hotel plak banyak pilihan.. yang mahal ada yang murah pun ada.. ikut bajet masing masing..
kata orang tepuk dada tanya selera...




Mai tengok pic tempat menarik di Sabah...

sumber: empunya resort yg email gambar nie



sumber : loveabletravel




dan banyakkkkkkkkkkkkkkkk lagi... 
ada satu blog yang cerita pengalaman family beliau bercuti ke Sabah...
gi terjah sekarang... mesti teruja... (Klik Sini)
tak sabar nye nak jejakkan kaki..
Insyaallah...

TQ

5 comments:

  1. sabah memang sangat best. kite pergi sana 5 hari. tak cukup taw.. rasa nak pergi lagi lagi dan lagi~

    ReplyDelete
  2. kalau ikotkan nak jer pegi lame2 dira... tp cuti xde tu jer yg dpt... huhu

    ReplyDelete
  3. wah..mcm best je nk usha la promo hehe..

    ReplyDelete
  4. hi..blog walking here..singgah ler blog sy gak kat http://precioushandsatelier.blogspot.com/ tgk bunga2 cantik mekar dlm cara berbeza ssuai utk deko umah anda..

    ReplyDelete